Loading
haber fotoğraf 1170x775 copy

Mustafa Reşit Akçay Karşıyakamızda!

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile 2024 - 2025 sezonu için prensip anlaşmasına vardık.

Çiğli Selçuk Yaşar Tesislerimizde gerçekleştirilen törene Başkan Vekilimiz Mustafa Karabağlı, Futbol Şube Başkanımız Gökhan Şensan ve Futbol Şube Yöneticimiz Rıdvan Gürgönül katıldı.

Törenin ardından açıklamalarda bulunan ve Karşıyaka gibi köklü bir camiada görev yapacak olmanın heyecanını yaşadığını belirten Mustafa Reşit Akçay, "Son yıllarda çıkış arayan ancak bir türlü hedefine ulaşamayan bir Karşıyaka var. Yeni yapılanmayla el birliğiyle başarıya ulaşacağız. Yeni sezonda 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta yer alacağız. Grupta zorlayıcı rakiplerin olmasını her zaman isteyen bir antrenörüm. Bu aslında artıdır, sizi tetikte tutar, oyuncuyu daha sorumlu hale getirir. Biz çok çalışacağız, çok disiplinli olacağız. Bizimle beraber olan oyuncu çalışması gerektiğini bilecek. Antrenmandan sonra 2 saat tesislerde dinlenecek" diye konuştu.

Grupta yer alan rakiplerimizin kendilerine göre eksileri ve artıları olduğunu ifade eden Akçay; "Biz öncelikle kendi takım kimyamıza bakacağız. Kendi futbol görüşümüzü, bilgimizi, tecrübemizi takım olarak sahaya yansıtacağız. Futbol çok ayrıntılı bir iş. Hem yönetim hem teknik ekip hem takım hem de taraftar ve camia olarak konsantre olmalıyız. Bizim için çalışmak ve disiplin başarının ilk koşulu olacak" diyerek sözlerini noktaladı.

Teknik direktörümüz Mustafa Reşit Açay'a ve ekibine başarılar dileyen Başkan Vekilimiz Mustafa Karabağlı, "Yönetim kurulu olarak her zaman yanınızdayız ve arkasındayız. Yönetim kurulumuzun hepsinin farklı iş kollarında tecrübeleri var. Camia olarak da aşılamayanı aşacak gücümüz var. Takımımızın da oyun anlayışının camia gücünü yansıtması lazım. Bu sene bunu başaracağız" şeklinde konuştu.

Futbol Şube Yöneticimiz Rıdvan Gürgönül, "Niyetimiz iyi, akıbetimiz de iyi olsun. Bu tecrübleyle, sinerji ile güzel yol alacağımızı düşünüyorum. Herkese hayırlı olsun." dedi.

Futbol Şube Başkanımız Gökhan Şensan ise, "Hepimize hayırlı olsun. Hepimiz için kazasız belasız güzel bir sezon olsun. Her şeyden önce diğer kulüpleri de yakından gözlemleme fırsatım oldu. Burada ciddi bir emek var. Karşıyaka'ya yakışan takımı oluşturup, Karşıyaka'ya yakışan mücadeleyi sergileyeceğiz. Yeni sezonda kimseyi küçümsemeden, herkese hak ettiği saygıyı göstererek ancak kimseden çekinmeden, Karşıyaka olduğumuzu unutmadan elimizden gelen gayreti gösterip başarıya ulaşacağız" dedi.

Mustafa Reşit Akçay, kariyerinde daha önce Süper Lig'de Trabzonspor dahil birçok kulüpte görev yaptı. Konyaspor ile TFF Süper Kupa'yı kazanıp, UEFA Avrupa Ligi tecrübeleri yaşayan Akçay'ın, alt liglerde de 5 şampiyonluğu bulunuyor.

paylaş